Salotek Oy

Salotek Oy mahdollistaa tuotteenne markkinoilletulon. Esiselvityksen avulla löydetään vaatimukset, jotka teidän tuotteenne tulee täyttää. Tilaa esiselvitys, niin kartoitamme tuotteenne markkinoilletulovaatimukset.

Salotek Oy

Salotek Consulting Oy mahdollistaa tuotteenne nopean markkinoille pääsyn. Hyvän suunnitelman avulla tuote saadaan budjetoidusti markkinoille, jolloin henkilöstöresursseissa ja kustannuksissa syntyy säästöä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tarpeenne.

Salotek Oy

Salotek Consulting Oy mahdollistaa tuotteenne nopean markkinoille pääsyn. Läpivienti tähtää siihen, että tuote on vaatimusten mukainen markkinoille. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tarpeenne.

Läpivienti

Roadmapin toteuttaminen ja läpivienti. Läpivienti sisältää esimerkiksi testauslaboratorioiden kilpailuttamisen sekä viranomaisyhteydenpitoa. Tuote katselmoidaan kaikilta osin ennen hyväksyntäprosessiin lähettämistä. Läpiviennin jälkeen asiakkaalla on kaikki tarvittavat tehtynä, jotta läpivienti on myös mahdollisimman kustannustehokas. Läpivienti tähtää siihen, että tuote on vaatimusten mukainen markkinoille.

Asiakkaalla on mahdollisuus käyttää myös läpivientiin Innovaatioseteliä.

Hinta määräytyy roadmapin laajuudesta. Kysy tarjous!