Salotek Oy

Salotek Oy mahdollistaa tuotteenne markkinoilletulon. Esiselvityksen avulla löydetään vaatimukset, jotka teidän tuotteenne tulee täyttää. Tilaa esiselvitys, niin kartoitamme tuotteenne markkinoilletulovaatimukset.

Salotek Oy

Salotek Consulting Oy mahdollistaa tuotteenne nopean markkinoille pääsyn. Hyvän suunnitelman avulla tuote saadaan budjetoidusti markkinoille, jolloin henkilöstöresursseissa ja kustannuksissa syntyy säästöä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tarpeenne.

Salotek Oy

Salotek Consulting Oy mahdollistaa tuotteenne nopean markkinoille pääsyn. Läpivienti tähtää siihen, että tuote on vaatimusten mukainen markkinoille. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tarpeenne.

Esiselvitys

Selvitämme, mitkä vaatimukset teidän tuotteenne tulee täyttää. Selvitys tulisi tehdä jo heti tuotteen määrittelyvaiheessa. Kun esiselvitys tehdään hyvin ja siinä tulee jo esille asioita, jotka vaikuttavat tuotteen nopeaan pääsyyn markkinoille. Esiselvitys on hyvä tehdä uusille tuotteille, mutta myös jo hyväksytyille tuotteille, joita päivitetään tai muutetaan oleellisesti, esimerkiksi kriittisiä muutetaan ominaisuuksia.

Esiselvitys tehdään salassapitosopimuksen piirissä. Esiselvitys voidaan tehdä joko suunnitteilla olevasta tai valmiina olevasta tuotteesta, missä käydään läpi määrittelyt, myyntitavoitteet ja vientikohdealueet, toimintaympäristö sekä mitkä vaatimukset koskevat tätä tuotetta. Esiselvityksen jälkeen tehdään varsinainen suunnitelmavaihe.

 

Hinta 480€ + alv 24%.